دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با آنا مطرح کرد؛

 صادرات ربات جراح مهم‌ترین دستاورد حوزه سلامت ایران

 صادرات ربات جراح مهم‌ترین دستاورد حوزه سلامت ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه برای نخستین بار در جهان دستگاه CPD توسط دانشمندان ایرانی اختراع شده است، گفت: صادرات ربات جراح دستاورد مهمی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.
کد خبر : 889466

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهش در حوزه سلامت ازجمله اقداماتی است که در سطح دانشگاهی کشور حرف نخست را می‌زند و در این زمینه پژوهشگران کشورمان حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.

در همین زمینه حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار آنا در‌ مورد پیشرفت پژوهش در حوزه سلامت اظهار کرد: هر کشور یک پهنه جغرافیایی و نفوذ دارد، برای مثل برخی از کشور‌های غربی هستند که براساس محدوده جغرافیایی خود پهنه علمی خود را گسترش دادند، در ایران نیز باید گستره علمی گسترده‌ای داشته باشیم و برای این کار برخی از دانشمندان ما باید از حالت ایستادگی و سکون علمی خارج شده و مرجع علمی شوند تا خارج از مرز‌های کشور حرف‌های علمی برای گفتن داشته باشیم.

وی افزود: دستگاه CPD توسط دانشمندان ایرانی برای نخستین بار در جهان اختراع شده است که یک مزیت بوده و به کشور اندونزی صادر شده است، صادرات ربات جراح دستاورد بسیار مهم در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود؛ همچنین کشور‌هایی مانند عراق، لبنان و... درخواست برخی از دستگاه‌های تولید داخل را دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: دستگاه‌های نانوتکنولوژی تولید داخل به کشور آلمان، کره جنوبی، چین و... صادر می‌شود که این موضوع نشان می‌دهد در عرصه علم و پژوهش حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشیم.

وی به تجهیزات پیشرفته داخلی اشاره کرد و گفت: امکان گرفتن بازار‌های دنیا را داریم و پارک‌های علم و فناوری بستری برای فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، ایده پردازی، تدوین دانش فنی و فروش و تجارت بوده و ما نیز باید در دولت معافیت‌های مالیاتی و ارایه تسهیلات را انجام دهیم.

قناعتی ادامه داد: باید بیماری‌های غیر واگیردار را رصد کرده و باید در این زمینه تحقیقات و پژوهش‌های خوبی در این حوزه صورت بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد جایگاه ایران در میان سایر کشور‌های از نظر علمی گفت: جایگاه ایران از نظر علمی در دنیا ۱۵ یا ۱۶ است و در منطقه نیز حرف نخست را می‌زنیم؛ اما این کافی نیست و باید در عرصه به کار گیری فناوری فعالیت خود را بیشتر از قبل کنیم و به مشتری مداری علمی برسیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب